Muziek in de tent

Schoenen uit in de tent en ‘Radio Winokio’ op de radio en meer moet dat niet zijn, de zomer.

 

Mooie stof he, voor een zomertent? Mooi en goedkoop, tis van die van €2 per meter.  Ik heb daar dan een hele grote cirkelrok van gemaakt  en in de boom gehangen.  Omdat ik ook met een teveel aan sleutelringen zit, heb ik die gebruikt om de zandzakjes vast te maken.

Toen was er nog steeds een groot stuk stof over en daar heb ik dan een zit-deken van gemaakt.  Een laag stof, een laag fleece waar ik niks meer mee wou doen en dan nog iets superzacht dat ik nog had liggen: door de 3 lagen heb ik dan met de quiltvoet een kronkellijn gestikt. Tis het slordigste en het slechts afgewerkte dat ik ooit in mijn hele leven gemaakt heb, en dus toon ik geen verdere details.

9 gedachtes over “Muziek in de tent

 1. micheline zegt:

  Dat “slordige” weet jij, maar ziet niemand hoor, zeker de kinderen niet. Die genieten alleen maar. Maar ik ken dat. Zelf weet je wat je goed en minder goed gedaan hebt. Bij dingen die je koopt zijn er ook slordigheden, maar die weet je niet. Nog een dikke proficiat met je verjaardag.

  Like

 2. knofje zegt:

  Ik wed dat ‘die slordige quilt’ van jou nog altijd tien keer netter af is gewerkt als mijn netste naaiwerkje 😉 Wat boffen jouw kinderen met zo’n ontzettend creatieve moeder.. die tent is geweldig!

  Like

 3. hilde zegt:

  neenee, tis echt een heel slordig dekentje, overal bubbels, ongelijke steken, hoekige kronkellijnen, en de rand is aan de ene kant 4cm en aan de andere kant 1cm breed…tis echt heel erg, heel erg slordig. Maar het is echt voor buiten bedoeld en om mee te ravotten en kampen te bouwen, dus ik heb het met opzet heeel snel gemaakt om er ‘geen werk’ van te maken en dus hoef ik ook geen spijt te hebben als de kinderen er slordig mee omgaan 😉

  Like

 4. raffie zegt:

  Hilde wat een mooie tent, en wat een goed idee van die zandzakjes.
  ik maakte vorig jaar een kastelen tent voor mijn jongste maar de stof is veel te zwaar daardoor is hij moeilijk in de boom te hangen.
  Ik zal als het weer droog weer is ook laten zien.
  Enne dat kleed ziet er heel mooi uit!

  Like

 5. Celestine zegt:

  De bamboo die ik heb uitgedaan, is te kort om echt een tent mee te maken. Maar we hebben nog wel hele lange ook.. dus ja. Een tent. Al ben ik dan twintig.. Hoewel! Eigenlijk kan ik best een kleine tent maken met de kleine stokken, voor het zoontje van een vriendin.

  Dit is ook een heel erg mooie en leuke tent! Ik voeg hem zeker toe aan mijn favorieten -iets als een tienjarenplan dus, aangezien er nog geen kinderen in zicht zijn ;)-.

  Superidee van die tent!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s