Kadootje voor jullie

Twee nieuwe poppen zijn klaar, eentje is een bestelling.  Ze hadden Emma gezien en wouden een popje met een hondenschortje aan. Het werd Evy:

  

En dit popje is een kadootje. Een kado voor jullie, trouwe lezers, omdat mijn blog 2 jaar bestaat.   4 jaar geleden zocht ik een naam voor mijn naai-atelier. Tantehilde werd het, omdat ik dat jaar voor het eerst tante zou worden. Mijn eerste nichtje noemt Kaat en dit popje noemt Kaatje.

Kaatje heeft een mooie jurk van Amy Butler-stof en 2 strikjes in haar haar. Voorlopig is ze nog blootsvoets, maar ze krijgt ook echte schoentjes aan. 

Kaatje is een kadootje voor iemand van jullie. Je hoeft enkel hieronder een berichtje na te laten waarin je schrijft waarom jij graag deze tantehilde-pop zou willen krijgen.  Reageren kan tot 16 augustus!  Dan trek ik willekeurig een naam uit alle reacties. (Zorg er wel voor dat ik je via email of blog kan terugvinden).

Veel succes!

 

For my foreign readers: it’s the second anniversary of my blog. Therefore I give away the second doll. I named her ‘Kaatje’ and if you tell me why you would like to have her you make a chance to ‘win’ her. At august 16th I’ll randomly pick a name out of all the entries (make sure you leave an email or blog so I can contact you)

48 gedachtes over “Kadootje voor jullie

 1. jacoline zegt:

  Hoi

  Waarom ik deze pop zou willen, gewoon heerlijk voor mijzelf, ik heb een zoon van 17 dus er zijn hier nooit echte meidenpoppen geweest, deze zou een heel erg leuk plekje in mijn werk kamer krijgen, zodat er een echte meidenpop in mijn huis is.

  Like

 2. logos63 zegt:

  …well, I don’t speak your language, so forgive me if I’m forced to write in english..;o)

  I’d like so much to become the new “mum” of Kaatje, because she’s got a sweet, serene smile and lately (after a long, difficult period for me and my family) is exactly what I’d need more!

  So I’ll keep my fingers crossed and, in the meantime, I thank you for this generous chance.

  A big hug from Italy!:o*
  Antonella

  Like

 3. Nele zegt:

  Hoe mooi!Ik was al verschillende keren komen kijken omdat je die give-away had aangekondigd en hoopte stiekem op een pop:)
  Ik volg je blog al een tijdje en heb de naaikriebels overgekregen,en ik moet zeggen,het gaat steeds beter en beter.Ik heb dit weekend mijn eerste jurkje gemaakt.Maar een pop,dat lukt me nog net niet:)
  Waarom ik er zooo graag eentje wil?Ik heb twee dochtertjes van vier en twee,echte poppenmoedertjes.Mijn jongste heet Kato.Ze mag in september naar school.Ik had graag voor haar een knuffel gekocht,een soort houvast voor de eerste schooldagen met bijkomende traantjes.En wat is er meer gepast voor Kato dan een pop die Kaatje heet?

  Like

 4. Veerle zegt:

  Hey,
  Het zijn inderdaad heel leuke poppen. Ik heb drie dochters, maar onze jongste is echt een poppemie. Heerlijk. We waren op zoek naar een leuke pop voor haar, maar zo eentje volledig van stof is super. Ik hoop dat we onze mini (Nanouk) blij kunnen maken met een pop van u.
  Groetjes

  Like

 5. raggyrat zegt:

  being the proud owner of 2 sunshine girls i would love to have Kaatje so that mary could have one of your dear dolls too 🙂
  esp one with a nice story !

  btw i love your fantastic tent
  you know i made one for my apple tree that stays out all summer
  but this year is looking very sorry !

  hugs to the first aunt !
  cat xxxx

  Like

 6. kurt zegt:

  hey,

  schoon!!!!!!
  ik wil de pop graag hebben omdat ze veel te mooi is om ze niet te willen hebben
  maar ik wil jouw boerderij ook wel hebben…
  k ben nochthans niet zo hebberig van aard! jij zal het één en ander in mij losmaken zeker ;-)?
  mocht de pop niet mijn richting uitkomen, aan de winnaar : veel plezier ermee en zorg er goed voor
  groeten

  Like

 7. Penny zegt:

  Hallo
  Wat een mooie poppen weer!
  Waarom ik Kaatje heel graag zou willen winnen? —
  *Omdat ze heel erg mooi is
  *Omdat ik twee poppenmoedertjes heb van 4 en 2
  *Omdat ik momenteel hoogzwanger ben van nummer 3 en de puf niet heb om achter mijn naaimachine te gaan zitten en iedere dag ernaar uitkijk om jouw blog te lezen!
  *Omdat baby nummer 3 (Humpie als projectnaam) heel blij schopt als ik naar Kaatje kijk!

  xxPenny

  Like

 8. Mie zegt:

  o o o o, wat is ze Liiiiiiiiiiiief!, Kaatje mag gerust bij ons komen wonen (ik heb altijd al een dochter gewild)
  hihi,….
  even serieus: Ik doe mee, (heb “een popje maken” al een hele tijd op mijn 2 do lijstje staan…. maar de tijd ontbreekt me…) dus….
  …kies mij, kies mij (x5)…
  Argumenteren heeft natuurlijk geen zin want, zoals je al zei volgt er een eerlijke loting…
  …kies mij (x500)…
  x Mie

  Like

 9. micheline zegt:

  Waarom ik héél blij zou zijn met die pop ? Ik hou erg van zelf-gemaakte spullen, vooral van handwerk (maar dat is geen nieuws denk ik). Je ziet ook zo aan het snoetje dat ze met liefde gemaakt is. Vind dat nog maar eens ergens !

  Like

 10. Sjattie zegt:

  Ik ben (stief)mama van vier prachtige zonen maar soms is het “vechten” om het hier wat meisjesachtig te houden. Kaatje zou hier prachtig zitten op de schouw, visueel evenwicht met de verbronsde eerste schoentjes van Vriend – zo over the top dat het weer mooi wordt – en ik, ik heb dan altijd zicht op haar vanuit mijn plekje in de zetel. Heb ik dan toch nog een meisje in huis… 😀

  Like

 11. knofje zegt:

  oooh, maar wat een schattig Kaatje is dat! Zo’n prachtig popje.. dat jurkje ook! Ik heb eigenlijk geen goed argument om mee te doen, dus dat wilde ik alleen even komen zeggen 😉
  En ik vind het geweldig dat je ondanks je drukke huishouden toch al vier jaar tijd maakt om al je creativigheden online te zetten! HOERA!

  Like

 12. raffie zegt:

  Waarom ik dit popje graag een nieuw huis wil bieden?
  Omdat ik heel veel liefde te geven heb, en zo ook mijn twee kindertjes. En dit popje zou dus heel leuk bij ons op de bank passen tussen ons drieen in. En dan knuffelen wij haar om de beurten, omdat wij haar zón lief popje vinden.
  En dan gaan we sávonds tossen om bij wie zij in bed mag slapen. Ze krijgt er dus in een klap drie geliefdes bij!!!!!!!!

  Like

 13. Kym zegt:

  Kaatje and her friend are so sweet looking. My eldest daughter has been asking me to make a soft doll for cuddling in bed. Her poor mother never finds the time though. How wonderful it would be to win such a cute dolly.

  Like

 14. annemarieke zegt:

  Omdat ik heel graag zo’n superleuke zelfgemaakte pop zou willen voor mijn 2-jarige zoontje Daniel: hij dreigt nu gehecht te raken aan zo’n lelijke van plastic (van zijn ‘grote’ zus). Tijd om in te grijpen 🙂 ‘k wilde dat ik zelf zo goed kon naaien…..

  Like

 15. Janina Modaal zegt:

  Hey! zelf ben ik te oud voor popjes en te jong om ze aan kindjes te kunnen geven, maar ik wilde wel gewoon even zeggen dat het echt een superschattig popje is!
  En succes aan alle “popjesstrijders” gewenst!

  Like

 16. bieb zegt:

  Leuk zeg die pop. Ik wilde een heel andere reactie schrijven( op een anders stukje van je blog) totdat ik aan de reacties hier begreep dat je een popje verloot? Nou dan doe ik mee…zo’n geweldig Tante Hilde popje hoort wel tot een van mijn wensen…
  Maar ook als ik haar niet win dan blijf ik een fan van je leuke werk hoor 😉

  Lieve groetjes
  Bieb

  Like

 17. Ann zegt:

  Dag Hilde,
  Ik zou Kaatje graag willen ‘winnen’ … dan heeft Niels met de rode haren een zusje!! (Mijn dochter krijgt jouw Niels ‘eindelijk …’ deze zondag op haar verjaardag (ik ben zoooo benieuwd!!!)
  Lieve groejes, Ann

  Like

 18. Cisca zegt:

  Heb ik mooi even toeval!
  Val ik meteen de eerste keer met mijn neus in een give away.

  Kobus houdt wel van popjes. En ook van Amy Butler stofjes. En I love Amy Butler stofjes as well.
  En als ik win, heb je natuurlijk een super trouwe nieuwe lezer erbij.
  Ik denk trouwens ook wel als ik niet win, maar dat zeg ik natuurlijk niet ;-).

  Like

 19. Katrien zegt:

  onder het motto, men heeft nooit genoeg ‘tantehilde-popjes’ in huis, wil ik supergraag Kaatje winnen.. (natuurlijk voor mijn dochters hé 🙂
  Proficiat met je blog-verjaardag!
  Katrien

  Like

 20. Lies zegt:

  Heb je blog pas ontdekt via de blog van Mme Zsazsa. Heel leuke en inspirerende blog!

  Wij willen Kaatje heel graag in ons gezin verwelkomen, samen met ons dochtertje dat we in oktober verwachten!

  Like

 21. Anne zegt:

  Mooie pop. Een echt hebbeding. Mijn dochter Sterre zou er steeds mee willen spelen en ik zou ze ‘ tentoon’ zetten op de pronk-kast. Tja, moeders en dochters hé. liefs
  Anne

  Like

 22. maureen zegt:

  Wat leukkkkkkk!!!!!!!!

  Tja, wie wil er nou niet een echt “TanteHildePop”.
  Ik zou Kaatje bij mijn pop in mijn nieuwe eigen ruimte zetten. Een heerlijke verzameling handgemaakt.
  Maar ik ben ook bang, dat één van mijn kleine mannetjes haar graag als vriendinnetje zouden willen hebben.
  En dan ga ik zeker overstag, want ik vind kleine mannetjes met popjes onweerstaanbaar 😉

  I keep my fingers crosses!
  Maureen

  Like

 23. mama lieveheersbeestje zegt:

  Wat een beeldige popjes heb je weer gemaakt! Ik hou mij ook aanbevolen voor dit schatje hoor, mijn dochter is al 15, maar toch vindt ze dit popje ook heel leuk en ik zelf ook natuurlijk…
  Leuk dat je op deze manier aan de naam van je naaiaterlier bent gekomen!
  Groetjes van mama Lieveheersbeestje.

  Like

 24. eva zegt:

  I’d like to have her because we don’t have any dolls in our house!! Only cars and planes and other boys’ stuff. I want to play with dolls and I have a right to do so, as I’m a only girl in the family!!! 🙂  I so hope to win, I so hope to win… 🙂

  Like

 25. eloleo zegt:

  Zut, die vorige post is er per ongeluk gekomen (echt!!!). Ik wil eigenlijk zelfs niet meedoen met wedstrijd want ik heb een prachtzoon die erg stoer doet en van olifanten en leeuwen enz. houdt. Maar ik wilde wel zeggen dat Kaatje ook mijn hart gestolen heeft, de gelukzak die haar mag vertroetelen!

  Like

 26. Liesbeth zegt:

  Ik zit hier met mijn oudste dochtertje Lena aan de computer en zij is helemaal weg van Kaatje. Kaatje zou hier een warme thuis vinden bij mijn twee poppenmoedertjes. We zullen onze vingers kruisen en hopen dat ze onze richting uit mag komen. Maar zoniet zal er ongetwijfeld iemand anders goed voor haar zorgen. En misschien kan de Sint dan nog wel eens een keertje langs de winkel van tante Hilde passeren …

  Like

 27. Ann zegt:

  Kaatje zou bij ons heel goed verzorgd worden door mijn tweejarige. Ze krijgt (speelgoed-) tomaten te eten, wordt liefdevol toegestopt in haar houten bedje, mag mee op wandel in haar draagdoek (eigenlijk een tetradoek), mag mee tekenen op de muren (of net niet…) en wordt overladen door knuffels.

  Like

 28. leentje zegt:

  Lieve Tante Hilde,

  Ik zou SUPER graag een meisje aan mijn zijde willen.
  Het is hier een huishouden vol met mannen en voetbal!!!!
  Ik moet mijn best doen om hier alles toch nog een beetje vrouwvriendelijk te houden en zo’n Kaatje aan mijn zijde zou mijn positie als vrouw aangenaam versterken…Laat maar komen dus, dan zullen we de mannen eens een po(e)pje laten ruiken,hahahaha

  grt.Leentje

  Like

 29. meisjesmama zegt:

  count me in!!!
  Ik maakte ooit een Knofje voor mijn Stellatje en schrok ervan hoeveel werkuren er in zo’n handgemaakte pop kruipen!!! Misschien begin ik er ooit nog eens aan…voor Lili…maar voor ’t eerst zie ik dat niet gebeuren, misschien kan Kaatje Knofje komen vergezellen?

  Like

 30. Morgan zegt:

  op mijn blog zie je een meisje met grote donkere ogen en leuke krulletjes, ze is vierenhalf en mijn dochter Sarah…
  zij heeft een tante – mijn zus Hilde – en meter met jouw blognaam, dus het doet wat raar om een blog te vinden van ‘tante Hilde’ -)
  Sarah is een wondermeisje uit een wonderzwangerschap van een mama die nooit zwanger mocht/kon worden en een papa die nooit papa zou worden, en ze is alles in één: stoer en kwajongen, lief en prinses, en een echt poppenmoedertje met een hart voor zelfgemaakte dingen – Kaatje zou bij haar zeker een goeie thuis vinden, bij de andere poppen en knuffels en ons poesje Fee

  en nu ga ik je blog verder bekijken, zo mooi 🙂

  Like

 31. vanessa zegt:

  Wow! wat een prachtige dingen maak jij. Via een engelstalige blog kwam ik hier terecht en ik ben er alleen maar opgetogen over! Ik ben zowat op zoek naar belgische (of nederlandstalige) blogs (site’s) met hip handwerk, en dit valt er compleet onder! super. De meeste schrijven hun blog in het engels.
  En uiteraard wil ik ook gerust deelnemen aan deze give-away (of noemen we het een geefwegje!) Mijn dochterke zou zeker blij zijn met zo’n prachtige pop, al denk ik dat ik die stiekum voor mezelf zou houden! hihi!

  Like

 32. Clara Vanuytven zegt:

  Goh… Als ik die smeekbeden lees dan wens ik dat iederéén zou winnen want ik wens iederéén een tanteHildepop toe. Ik zou mezelf verschrikkelijk rijk voelen als ik Kaatje in handen kreeg. Maar in gedachten zie ik d

  Like

 33. Clara Vanuytven zegt:

  …an twee kinderogen en dan denk ik… Kaatje hoort eigenlijk bij een lief, klein meisje. En zo voel ik me soms wel maar toch… Ik zou Kaatje aan mijn éérste kleindochter geven. Ik hoor het mezelf al zeggen: deze pop woonde eerst bij tante Hilde en nu is ze voor jou. Schatrijk zou ik me voelen…
  Dag tante Hilde, groetjes van

  Clara

  Like

 34. Arthur en Michiel zegt:

  Dag Tante Hilde,

  Wij hebben al poppevriendjes, maar die zouden zóóó graag een vriendinnetje hebben om mee te spelen (en wij ook dan).

  Arthur en Michiel
  (Wij mogen écht tante Hilde zeggen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s