En toen ging hij staan.

Zomaar, opeens trok hij zich recht. Ok, deze foto is geposeerd, maar hij heeft het echt gedaan, Mme Zsazsa is getuige. En nu komt dat wel goed uit dat hij kan rechtstaan: kan hij mooi zijn nieuwe broek(en) tonen.

Twee nieuwe ruitenbroeken, samen uit de stof geknipt en dat is eigenlijk niet slim. Want als het patroon dan niet meevalt, dan heb je twee mislukte broeken. Maar ik had geluk. Het is een heel fijn patroon, hoog in de taille, niet te breed, niet te smal voor zijn dikke luier. En met grote knielappen die zijn knieën beschermen bij het kruipen, of moet ik eerder zeggen: schuiven. Het patroon komt uit de knippie-baby winter 2008, model nr 5b.

 

Wel handig, zo een wollen broek, dat neemt alle stof en pluis op van de vloer.  Het blauwe stofje komt trouwens nog van moeders’zolder en er is nog 1m over, grote broer wil ook zo een broek. Jeeuj! Hij zal zeker de libelle gelezen hebben, want daar staat het : “ruiten zijn in”

En zeg eens, is die nepgulp nu aan de juiste kant voor een jongen of niet?

 

16 gedachtes over “En toen ging hij staan.

 1. Riet zegt:

  Moh! Wie is dat kindje, en waar is die baby naartoe? 🙂
  En ook: elke keer als ik een foto van je kindjes zie denk ik amai, die zijn echt onmiskenbaar niet van de melkboer, maar allemaal duidelijk broers en zussen. Sterk ‘handelsmerk’, die genen van jullie!

  Like

 2. Mme zsazsa zegt:

  Hij trekt zichzelf idd recht, ik beaam!

  De gulp zit aan de verkeerde kant, niet dat het veel uitmaakt.
  Ik neem er voor de zekerheid altijd een jeansbroek bij, dat zijn meestal mannenmodellen, of hef de Nonkel zijn trui eens omhoog, dat kan ook. 😉

  Like

 3. knofje zegt:

  Wat een leuke broekjes! Zo’n modelletje is echt tijdloos en nu ook weer helemaal leuk. Winand kijkt zo ontdeugend, alsof hij iets doet wat niet mag.. maar met zijn blik weet hij het weer helemaal goed te maken, het snoepje!

  Like

 4. hilde zegt:

  Winand kijkt inderdaad zo van: “zie je wel wat ik doe, mama, dat mag niet he, in de kasten neuzen? maar ik kan het al wel he, toch flink he van mij?”. Hij begint zo grappig te worden.
  ach, inderdaad, ’t zal wel niet erg zijn dat de gulp verkeerd staat. ’t Is inderdaad een eenvoudige oplossing om te kijken naar een bestaande broek, maar daar ben ik dan te lui voor want dan moet ik van mijn stoel opstaan terwijl ik dan net goed bezig was. Ik dacht nochtans dat ik het tweede broekje (het groene dus) toch de andere kant opgezet had, maar dat blijkt toch ook neit zo te zijn, tja…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s