Jasje voor Winand.

Model: Knippie winter 2009, model 2b. Zelfde stof als zijn broekje (van moeders’zolder), binnenkant fleece, en aan het kapje en de mouwen een soortig gebreide stof met zachte noppen.

 

 

En hoewel het jasje best mooi is, heb ik eigenlijk spijt dat ik de stof helemaal verknipt heb, want grote zoon wou ook zo een broek, maar nu heb ik niet genoeg meer, jammer, maar ik zal voor hem voorzekerst een ander ruitenstofje vinden in mijn stoffenvoorraad.

16 gedachtes over “Jasje voor Winand.

 1. Nele zegt:

  In die Knippie staan trouwens verschillende mooie jasjes vind ik(waaronder één héél schoon rood meisjesjasje),en ook ’t achterste “extra werkschrift” of zoiets is wel plezant…
  Mooi,die ruitjesstof!

  Like

 2. hilde zegt:

  how how, tis de vorige knippie he, deze jas is in feite ook al een paar weken klaar, want eloleo heeft hem inderdaad al gezien toen we afgesproken hadden in leuven. heel makkelijk patroontje met raglanmouwen.

  Like

 3. vermiljoen zegt:

  allé jong, da’s nu al af!! Ik heb Alba’s jasje getekend en geknipt, met ’t patroon van dat mooie roodje op de voorpagina. Het wordt deze week een rustige werkweek, beetje naaien, veel vakantie houden met de meisjes. Geniet jij ook van de vakantie! Zijn de kindjes weer genezen. Ik vroeg me zo af, je hoort soms in het nieuws dat een school even dicht gaat omdat er mexicaanse griep is, ik dacht, “gaat Tante Hildenu ook even dicht?” Hihi

  Like

 4. hilde zegt:

  oh ik wil zo graag genieten van de vakantie, maar er zijn WEERAL 2 zieken in huis…het houdt hier niet op en dan te bedenken dat hier eigenlijk zelden kinders ziek zijn, behalve dit najaar, amai, al 4 weken PERMANENT met minstens 1 ziek kind thuis, nie plezant, nie plezant…
  zolang ikzelf geen mexicaanse griep heb, gaat tantehilde niet op slot haha, en gelukkig ben ik nu ingeënt, dus ge moogt op twee oren slapen nu.

  Like

 5. Hannie zegt:

  Wat ’n stoere knul! Eerst dacht ik dat je het arme kind een luipaardje had aangemeten aan de binnenkant maar het zijn gelukkig noppen, haha. Het ziet er lekker warm uit.
  Groetjes, Hannie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s