De pop en de poppenkleren.

Jullie wisten het natuurlijk al, de ruil van de pop en de poppenkleedjes.  Zo zag pop Winand er tot vorige week uit: zielig he, met alleen een hemdje en onderbroekje. 

Maar ik ben echt over-de-wolken-blij met deze ruil, want kijk eens hoe mooi hij nu is:

 

 

Allemaal heel mooi afgewerkt, met leuke knoopjes, applicaties en nepgulp! wauw, dat zou ik voor mijn eigen poppen-klein-kinderen nooit zo mooi voor elkaar gekregen hebben.

en deze vind ik super:

 

En wat een geluk: Mie is ook heel blij met deze ruil. Dit is de pop die ik voor haar maakte:

  

De pop kreeg 2 bloemen mee, vastgezet op een schuivertje. Dat is omdat Mie twee dochters heeft en per post maar 1 pop toegestuurd krijgt.   Ik hoop echt dat het geen jaloezie opwekt bij de ene of de andere. Want je kan dus ook gewoon 1 bloem op het poppenhaar schuiven, en 1 bloem in je eigen haar en dan heeft zusje nog steeds niets…oeioei, was dat eigenlijk wel slim?

11 gedachtes over “De pop en de poppenkleren.

 1. Polkadotjes zegt:

  Hihi…had de kleertjes en de pop al gezien bij Lili-mie, maar wat leuk om ze hier een beetje meer in detail te kunnen bewonderen. Wat een aandacht voor details! En idd…dat sportbroekske is gewoon de max!
  Maar tante Hilde…uw pop mag er ook zijn hoor. Wat een prachtexemplaar. Ware het niet dat ik hier (met 3 meisjes in huis) al zelf bijna een poppenwinkel kan beginnen, dan kwam ik zeker eentje halen.

  Like

 2. Dionne zegt:

  Hoi! Ik laat hier voor het eerst een reactie achter, lees al wel een tijdje vol bewondering mee. Wat een leuke kleertjes heb je gekregen en wat een mooie pop heb heb je gemaakt. Mijn suikertante, die altijd poppen voor me maakte en knuffels en waarbij ik ging logeren om te leren naaien, die heette tante Hilde. Bijzonder dat er meer van zulke creatieve tante Hildes rondlopen op de planeet.

  Like

 3. hilde zegt:

  ah eindelijk iemand die dat supercool eierdoosje opmerkt, ik had het speciaal laten slingeren voor de foto 😉
  dat zijn geen stiften, het is een soort van puzzeltje. Elk eitje heeft een eigen gezichtje (met telkens andere oogjes), en dat gezichtje staat ook op het ‘kuikentje’ dat in het eitje zit. Het kuikentje piept als je erop duwt. En de onderkant van de eitjes hebben allemaal een andere vorm (hartje, driehoek,…waardoor ze maar op 1plek in het doosje passen) SUPERCool speelgoed! Is iets van TOMY, paar jaar geleden gekregen van een tante die meestal nogal hippe dinges vindt, ik weet niet waar ze het vandaan heeft, want ik heb het nooit in een winkel gezien, misschien komt het wel van het buitenland?)
  http://baby-toys-on.net/2008/09/24/hidenseek-eggs-by-tomy/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s