Kadootjes voor mij

Onder de kerstboom en op alle familiefeestjes kreeg ik veel kadootjes, en ook de postbode bracht mij afgelopen week heel wat moois. In één van de pakjes zat er dit:  

Een doos voor mijn propere stoffen zakdoeken, een wasmandje voor de gebruikte (staat niet op de foto), en maar liefst 5 engeltjes voor de kerstboom! M had namelijk ergens gelezen dat ik een stoffenzakdoekenprobleempje had en heeft zich ijverig aan het werk gezet! Mijn zakdoeken zijn voortaan netjes opgeborgen, en Mme Zsazsa kan fundamentelere problemen gaan oplossen.

En nu lig ik wat na te genieten van de feesten, met mijn voeten warm ingeduffeld. Want deze warme soksloffen kreeg ik ook met de post opgestuurd! Gemaakt door S., gewoon uit dank omdat ik haar een patroon van een babydekentje had opgestuurd. Ge ziet, niet alleen Mme Zsazsa heeft fans, tantehilde wordt ook deftig verwend! Danku dames! Echt tof!!

Morgen vanalles wat ik voor mijn lieve familie gemaakt en geschonken heb. Bereidt u voor op een lange post met veel foto’s!

5 gedachtes over “Kadootjes voor mij

 1. Griet zegt:

  Piep,
  Ik vind dat fantastisch. Hoe er onder elkaar van alles wordt uitgewisseld. Het is toch fijn om cadeautjes te geven en te krijgen, hé.
  Ik haal hier veel ideetjes en ben zeker een fan!
  Ik voel me nog niet zeker genoeg om de wereld te bestoken met tips en ideetjes. Dat komt nog wel!
  Prettige feestdagen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s