Wie heeft het juiste stofje voor mij?

Ik ben op zoek naar kleine lapjes stof (15cm x 15cm is genoeg): een lapje met een muisje erop, één met een hondje erop, één met een eekhoorn, één met een eend, één met een schildpad, één met een vos en één met een das. De diertjes moeten niet groot zijn, het mogen kleine figuurtjes zijn van 2cm. De kleur maakt absoluut niet uit. Wie heeft zo een stukje stof voor mij? Je mag hier reageren of een mailtje sturen.

Update: dikke merci allemaal voor jullie massale reacties! Ik heb voor elk stofje een gulle schenkster gevonden! dankjewel!

Geplaatst in: stof

19 gedachtes over “Wie heeft het juiste stofje voor mij?

  1. hilde zegt:

    haha janina, je doet mij lachen, maar tis inderdaad een irritant woord, want als ik google: “stof das” dan komen er allerlei lelijke mannendassen tevoorschijn…Gelukkig zijn er ook nog andere talen dan nederlands 😉

    Like

  2. micheline zegt:

    Ik ben al veel te lang uit de kleine kinderen om nog dergelijke stofjes te hebben. Een das moet, denk ik te vinden zijn op iets van Bambi. Deze had toch een vriendje Bloem. Of, in uiterste nood, uit een Bambiboekje op stof zetten (scannen of printen of zo iets , ben niet zo slim wat dat betreft).

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s