Lola

Mama, ik mis Lola”. “Mamaa, ik mis Lola”.  “Mamaaa, ik mis Lola“.  Hoe reageer je daarop, als je weet dat Lola nog minstens 10maanden in China blijft?  Ik wil niet te hard meegaan in haar heimwee/verdriet om haar vriendinnetje, maar ik wil het natuurlijk ook niet negeren. Ik weet op zo’n moment niets beter te verzinnen dan een pop te maken, daar ben ik goed in.

 

Vandaag heb ik geen “Mama, ik mis Lola” meer gehoord. Birgit had het net iets te druk met het zorgen voor Lola. Lola mag mee in bed, mee aan tafel, mee naar school, zegt volgens mij de antwoorden van het huiswerk voor, Lola mag alles.  Lola is dus ook al in de modder gevallen, vandaar de donkere vlekken op haar handje en gezicht. Maar Lola mag niet mee in bad. Niet.

Lola met hartjes op haar kleed (liefde! liefde’) en een schoon Chinees lintje, gekocht in Hexagoon, maar ik zag dat je het bij Vermiljoen ook kan kopen.

En lola is echt een toffe, want omdat ze mee naar school gaat, maakt ze ineens reclame voor tantehilde én ze laat affiches van zichzelf maken:

19 gedachtes over “Lola

 1. Hannie zegt:

  Ook weer zo’n leuke. Tja, het is eigenlijk best logisch dat je voor haar ook een pop moest maken nadat je er ook eentje voor Lotte had gemaakt. Die foto in bed is echt heel lief. Enne …. reclame is nooit weg hè (LOL).
  Groetjes, Hannie

  Like

 2. Gwen zegt:

  super gewoon ! Ik moet zeggen dat mijn 2 spruiten ook heeeeeeeeel tevreden zijn met hun “evenbeelden”.
  Klein vraagje: kan je de poppen wassen ? wasmachine ? hand ?

  Like

 3. hilde zegt:

  Ik heb ooit de test gedaan om ze in de wasmachine te wassen…dat kwam er niet mooi uit. De vulling begint dan te klitten en opeen te proppen. handwas dus, maar zachtjes aan de oppervlakte, dus niet helemaal onderdompelen in water. De stof kan wel water verdragen, maar de vulling niet, vandaar…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s