28 gedachtes over “Druk bezig.

 1. hanne zegt:

  Leuke foto’s! Ik heb een link naar jou blog geplaatst op mijn blog. Bedankt voor het recept (ik heb de cake bijna zelf helemaal opgegeten, de volgende is bijna klaar)

  Like

 2. Marie zegt:

  Oh dit doet mij ook zo aan mijn kindertijd denken. Aan ons bakhuis en aan de vele vele stallingen. Aan de geiten en de schapen. Nu zit ik op een koertje van 3 op 3, blèh. Maar…kinderen die zoveel ruimte krijgen dat zijn échte échte gelukzakken.

  Like

 3. Hannie zegt:

  Dat is toch voor kinderen helemaal geweldig als je zo’n buiten hebt en dieren erbij. Leuk hoor. Vertel je later nog ‘ns welke dieren jullie uiteindelijk allemaal krijgen/hebben in het nieuwe huis??
  Groetjes, Hannie

  Like

 4. hilde zegt:

  @lisette-li: lol
  @hannie: voorlopig 11schapen en 2 paarden, (veel kippen, hanen en ook 2 katten en 2 honden) misschien komt er wel wat bij als we er eenmaal wonen
  @elza: maak ze nekeer, misschien lust ge ze wel niet gelijk mijn kinderen?

  Like

 5. barbara zegt:

  Hé Tante Hilde,
  Dat je druk bezig bent, zag ik deze middag in Leuven… 😉
  Je kent mij niet persoonlijk, maar ik ben wel een bekende van Wouter…
  Ik lees hier al een tijdje met veel plezier je verhalen, zeker ook over de boerderij, want zo’n hoeve is onze droom ook en we kennen jullie hoeve ook!
  Afin soit, de leuke anekdote die ik eigenlijk kwijt wou is dat ik deze middag een winkel uit kwam op de Bondgenotenlaan en mijn aandacht wordt getrokken door een bekend stofje aan de overkant van de straat: dat rokje dat jij hebt gemaakt voor jezelf en je zus en hier onlangs publiceerde! Ik herkende dat gewoon en ineens zag ik ook: éh, daar is “die Tante Hilde” en Katrien (die ik nog “ken” van op de lagere school)…
  Groetjes en misschien tot binnenkort, dan kom ik mijn kat laten steriliseren want nu lopen hier 4 kleine katjes rond (schattig wel hoor, maar een beetje te veel viervoetertjes in huis nu..)

  Like

 6. hilde zegt:

  Lol, barbara! dat was niet katrien, maar de andere zus, lol dat is maar 10jaar verschil, ze zal het compliment tof vinden! En ik weet ook wel wie jij bent, al ben ik niet zeker of ik je nu zou herkennen, denk dat het van de lagere school geleden is dat ik je ‘gezien’ heb…

  Like

 7. barbara zegt:

  oeps!
  Kijk, wist niet eens dat jij nog een andere zus had! Maar ja, nu je’t zegt, jullie waren met 4 thuis zeker hé?!
  Ook grappig te lezen dat je mij dan toch “kent”…
  Wie weet nekeer tot in den draai (den Okay in Boutersem ofzo! ;-))

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s