Twee poppen.

Dit is echt de laatste bestelling die ik aangenomen heb. In februari ofzo heeft ze een pop besteld en ze heeft erg veel geduld moeten hebben, want nu, 7 maanden later, is de pop pas klaar. Een popje voor de dochter die twee wordt op 4 november, een pop met makkelijke kleedjes en een tasje om alles mee te dragen.  4 november, da’s een goeie datum, dan heb ik ook een jarig kind!

Het popje heeft een omslagkleedje aan dat je aan beide kanten kan dragen. Er staan kipjes op en aan de andere kant herfstige blaadjes. Het vestje heeft een bloem met een knoopje dat héél stevig vastgenaaid is, want het poppenmoedertje wordt twee jaar, dan moeten we nog wat voorzichtig zijn.

Het tasje is ook omkeerbaar en heeft 1 riem om over de schouder te dragen, kort genoeg voor een tweejarige.

En deze pop hebben jullie al eens eerder gezien, maar in een ander kleedje. De lichtblauwe kleuren van haar vorige tenue waren niet helemaal naar wens, en dus maakte ik iets nieuws. “Trijn” kreeg er uiteraard ook een nieuw haarspeldje bij.

Zo, dat waren echt de allerlaatste bestellingen. En nu hop-hop weer aan de StielenStijlpoppenmakerij!  Of hoor ik daar een kleutermeester iets vragen over kaboutermutsen die nog vóór het schoolfeest op 21oktober klaar moeten zijn?

10 gedachtes over “Twee poppen.

  1. Rachel zegt:

    maar Hilde, als je geen bestellingen meer aanneemt, hoe gaan wij dan aan zulke mooie poppen geraken? Mijn dochter wordt in april 2 en moet beslist een pop voor haar verjaardag. Kunt ge anders niet het patroon gaan verkopen ofzo?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s