Geshowed en gemaakt voor jullie!

Omdat er nog bruin stikgaren op mijn naaimachine en overlock stond.

Omdat dit stofje al zolang slingert en ik maar niet kon beslissen wat ermee te doen.

Omdat ik met dit stofje niet mooi ben.

Omdat ik heel binnenkort ga verhuizen en ik al mijn stofjes én mijn stikmachien aan het inpakken ben, en misschien eventjes niet ga bloggen en jullie (en het bloggen) nu al ga missen.

Maar vooral omdat jullie zo toffe lezers zijn, is dit voor één van jullie:

Niet ik he: het hemdje dat ik draag!! Het is hetzelfde patroon als dit gele hemd voor mezelf.  Gedragen door de enige echte tantehilde, nee grapje, ik sta het hier alleen te showen, het ruikt nog naar de stoffenmarkt van in Frankrijk 😉

Al wie dus maat 36-38 heeft (de stof rekt erg goed mee, maar is geen katoen, het is iets synthetisch), wie denkt met deze kleur mooi te staan, wie mij gaat missen als ik even niet blog, of wie denkt dat dit iets voor haar vriendin, zus of buurvrouw is: Laat dan een reactie achter hieronder en binnen een week ofzo trek ik een naam.

 

 

 

86 gedachtes over “Geshowed en gemaakt voor jullie!

 1. Judith zegt:

  Ik wou dat ik dat maatje had, maar dat is jammer genoeg niet zo! Dus ik hoop dat je een andere slanke dame er een plezier mee kan doen!
  Ik zal je blogje ook missen! Hopelijk ben je snel weer terug!

  Like

 2. Tinne zegt:

  Oooooooooooooooh wat mooi! Echt iets voor mij 🙂 dus ik doe graag mee… Veel succes met de verhuis, en geniet van jullie nieuwe huis en erf (maar niet te lang wegblijven he)

  Like

 3. elisse zegt:

  Ohja ik vind het heel mooi, dus gooi mijn naam graag mee in het potje! Wel echt een mooi model, en ik vind dat dat stofje u nog héél goed afgaat 🙂 Ook uw lezertjes zullen uw schrijfsels en maaksels missen, tanteke!

  Like

 4. maud zegt:

  als ik mijn buik intrek, pas ik er misschien wel in (of anders is het toch een mooie incentive om terug aan die postnatale oefeningen te gaan).

  zoveel vrijgevigheid zeg in blogland. ik krijg het er een beetje warm van!

  succes met de verhuis!

  Like

 5. linde zegt:

  Wow, zo’n mooi hemdje ik hoor het tot hier mijn naam roepen!
  En weet je waarom ik het echt heel erg hard verdien om het te winnen?
  Omdat ik ook ga verhuizen, en dus mijn naaimachine moet inpakken en dus – als we even realistisch wezen – een paar weken niet zal naaien.

  En vooral omdat ik het niet zou kunnen 🙂
  pleaaaaase?

  Like

 6. Lily zegt:

  Blijf je zo lang weg dan? Hier zal je ook gemist worden!

  En ik vind eigenlijk dat je wel met het hemdje staat, hoor! Maar ik weet ook dat ik met mijn rosse krullen mooi sta met iets met wat oranje in, dat ik stiekem al jaloers was op je gele hemdje en dat het nog zevenenveertig jaar duurt voor ik zo mooi en snel en foutloos kan naaien als jij. En ja, ik heb een 36, hoewel die sinds ik minder borstvoeding geef, eerder neigt naar een 34 dan een 38…
  Dus ja, ik doe graag mee!

  Hopelijk heb je geen regen met de verhuis (dit weekend?) en verloopt alles vlot. Helpende handen genoeg alleszins! 🙂

  Like

 7. mamaLiv zegt:

  Ik kan er spijtig genoeg niet in, maar een lieve vriendin die binnenkort jaris is ongetwijfeld wel dus laat maar komen. En uw blogs ga ik zeker missen. Het is mijn portie ontspanning tussen de vele telefoons op het werk. Hopelijk lukt alles vlot en ben je snel weer terug in blogland!
  Groetjes
  Vibeke

  Like

 8. Fabienne zegt:

  Holala, wat een mooi bloesje! Graag doe ik mee! Wat jammer wel dat je even niet zult bloggen. Ik ken je blog nog niet zo lang maar leerde al heel veel bij! Mijn twee meisjes lopen al rond in omkeerbare kleedjes! Maar zo een bloesje dat kan ik nog niet…met mouwen en een kraag..
  Ik zou reuzegraag winnen dus!! duim duim duim…

  Like

 9. Katja zegt:

  Wat een geweldig, beetje 60’s blousje!
  Zoals je zelf al zegt, hij staat je niet zo mooi, maar bij mij vast wel (flinke knipoog)!
  Ik doe graag mee met de race..

  Like

 10. Wendy zegt:

  Maar allé, zo’n super hemdje! Ik sta prachtig met oranje stippen:-) En de maat is perfect. Ik ding ook mee. Succes met de verhuis. Is dat daar waar je die GIGAntische naaikamer gaat krijgen? Oh, stikjaloers ben ik.

  Like

 11. spitsvogel zegt:

  omdat ik nog nooit iets van een give-away gewonnen heb, omdat ik ontzettend veel van (warme) kleuren hou en omdat ik denk dat je hemd me knap kan maken doe ik mee! en natuurlijk ook omdat ik aan je zou denken wanneer je wegens de verhuis niet kan bloggen.
  groeten

  Like

 12. micheline zegt:

  Net te klein, maar eigenlijk vind ik het u wel goed staan. Maar ja, niet iedereen heeft dezelfde mening, dat maakt het leven ook minder saai.
  Ben wel heel erg benieuwd naar de nieuwe woonst. Een zeer vlotte verhuis toegewenst. Volgens mij kunt ge nergens mooier wonen.

  Like

 13. Confituur zegt:

  Oooooh, wat een zaaalig hemdje! Ik was al instant verliefd op het gele exemplaar dat je onlangs maakte, maar ik vind dit nóg mooier zelfs!
  Ik probeer al een tijdje zelf zo’n hemdje ineen te knutselen met zo’n grote retro kraag en smal getailleerd, maar ’t wil ni zo goe lukken 🙂 Hoe doe je dat toch? Niet dat ik ooit al iets gewonnen heb, maar ik doe toch maar een poging want het is mijn maat (jawel, een strijkplank met 2 muggebeten oftewel tante Sidonia maar dan zonder kuif)
  Alleszins, een vlotte verhuis en kom snel terug!

  Like

 14. cat zegt:

  omg hilde, but it looks so good on you … please dont stop blogging – even if i need to translate it ! i love you and your kids – and like me, we both got our shapes back after all the babies 🙂 xxxx

  Like

 15. harvesttwentyten zegt:

  oh, ‘k ben precies nog niet te laat om voor dat schoon hemdje mee te dingen?Mijn maatje, mijn kleurtjes, super modelleke… of ben je veranderd van gedacht en wil je ’t toch liever mee verhuizen 🙂 want indeed, ge staat er keigoed mee! Trouwens succes met de verhuis, altijd leuk zo’n nieuw begin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s