Sponzzz en zon!

(kijk ook eens naar het aangepast schoeisel)

 

3 broekjes en 4 rokjes voor 3 kindjes uit 3 keer 50cm spons, van hele snelle makelij… Stof knippen zonder patroon, de tailleband is van boordstof, geen elastiek in de taille want het mag niet spannen, alles met de overlock gemaakt.

update: meer spons en zon bij elisanna en nog sponssss bij eloleo

13 gedachtes over “Sponzzz en zon!

 1. Oontje zegt:

  Oh, zeg, moet ik speciaal naar Leuven komen om zo’n mooie spons… Misschien toch eens overwegen.
  Zijn Winands haren eigenlijk al ooit geknipt? Die van Felix nog nooit, maar ik twijfel zo om die krullen eraf te knippen. Maar blijkbaar zijn er nog van die knulletjes die met zo’n warrig achterhoofd rondlopen 🙂

  Like

 2. hilde zegt:

  @oontje: ja schone sponsjes, die van pauli, goei gerief! en nee, die haartjes van winand zijn nog nooit geknipt, oh nee, ik ben daar heel sentimenteel over, over babyhaartjes knippen. Twee en een halfjaar en dat loopt nog met babyhaar rond, maar dat is zo schattig he?

  Like

 3. elisanna zegt:

  ik vraag me af of ze nu nog spons hebben bij pauli…maar goed dat ik er als 1 van de eersten bij was;) Uw broekskes en rokskes zijn zalig, als de dochters dit zien willen ze ook zo’n speelrokjes. Heb nog veel spons over (niet te doen wat je uit zo’n half mertje krijgt!), dus maar weer aan de slag!

  Like

 4. Ruth zegt:

  dat is dus 1 van de redenen dat ik een overlock wil…en graag ook een beetje tijd (had dat ook geen handig kado geweest?? onthou het hé voor als ik weer een jaartje ouder word)

  Like

 5. eloleo zegt:

  Ik ben door de blogposts aan het gaan van deze week… en ik lees dit nuuuuuuu pas. Zo gelachen dat wij allemaal gelijk aan het sponsen zijn, hahahaha.
  En Winand, die is ineens 20cm gegroeid! Dat lijkt alleszins zo.

  Like

 6. Nimsa zegt:

  Zie ik dat goed? Jij hebt een boerderij, paarden, een zoon met halflang haar, en een stel andere schattige kinderen in spons. Gelukzak! 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s