Een extra voor Riet.

Ik zie mijn dochters (en mijn zonen ook ja) hier de hele dag met hun paddenstoelenkussentje rondlopen gelijk een sjakosj.  Toen kreeg ik al spijt dat ik niet bij alle kussens een dubbele achterkant gemaakt heb om als zakje te dienen. In dat zakje kunt ge bijvoorbeeld uw schupjes steken als je naar de zandbak trekt, of uw appel voor bij de picknick..

Riet, die heeft het geluk dat er op het verjaardagsfeestje per ongeluk 2 extra kindjes waren die met de 2 kussentjes-die-voor-haar-bedoeld-waren zijn gaan lopen. Dus maakte ik snel nog dit stel kussentjes speciaal voor haar. Ik durfde Riet niet nog langer op haar beloofde kado laten wachten. Ze kreeg in tussentijd een kindje erbij, daardoor moest ik nu twee kussentjes voor haar maken. Stelduvoor dat ik haar kado nog eens een jaar uitstel…Daarbij ze heeft al ‘wieha’ geroepen, ze verwacht dat ik nu wel snel eens iets opstuur.

ps: Riet, er worden bij uw kado wel geen schupjes noch appels bijgeleverd.

8 gedachtes over “Een extra voor Riet.

 1. Riet zegt:

  Als Liv ‘fruitje eten’ zegt krijg ik er een knipoog bij en trekt ze me mee naar de koekenkast. Dus de kussentjes, nu zakhebbend, zijn al lang zalig genoeg!

  Like

 2. Ruth zegt:

  En die 2 extra kindjes zijn maar wat blij en sleuren het paddestoelenkussentje OVERAL mee! je kan er nl op zitten, op slapen, de popjes op laten slapen en nog zoooveel meer!

  Like

 3. hilde zegt:

  ja ruth, gij zijt wel goed voorzien met gerief uit mijn atelier he, kussens en poppen…is er nog plaats in de valies om iets anders mee te nemen op vakantie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s