Pop nr 98: Ninthe

En toen maakte ik een popje voor Ninthe: Kleine Ninthe is dol op ballerina’s, tutu’s en op de muziek die erbij hoort..ze kan uren boekjes kijken en wordt helemaal gelukkig van de rose ballerina barbie.  Ninthe heeft grote blauwe ogen en bruine haartjes tot de schouders. Haar kleuren zijn rood, rose in allerlei variaties. Ik maakte nooit terzelfdertijd twee meer tegengestelde poppen:

Voor de rest laat ik ’t graag aan jou over. Je popjes zijn zo leuk en hebben een heel "eigen" uitstraling stuk voor stuk." (schreef Ninthes mama mij. Ik leid daaruit af dat het geen ballerina-barbie-kopie moet worden. Ik maakte geen echte ballerina, maar het rokje kan toch aardig zwieren en oh – kijk-  roze echte leren (!) schoentjes heeft ze aan:
 
 
 
 
 
 

6 gedachtes over “Pop nr 98: Ninthe

 1. hilde zegt:

  oei, sanne, ik zit eigelijk al aan pop nr 141, er klopte iets niet in de telling van de poppen en dus moest ik nr 96 tot 98 ertussen lappen…en pop nr 100 is al verkocht zelfs…sorry dat ik u deze spanning ontneem 😉

  Like

 2. Karlien Landman zegt:

  Beste Tante Hilde,

  ik heb inmiddels 3 meisjes blij gemaakt met poppen op basis van de patronen in je boek, meisjes en mama's vinden het ontzettend leuk. Ik ben zo blij met het boek! Hoewel ik al staartjes en krullen als kapsel voor elkaar heb weten te krijgen, krijg ik bij deze pop maar niet bedacht hoe de haren zijn gemaakt…. in het boek kan ik het niet vinden, kun je me helpen?

  groet uit het verre noorden in Nederland…

  Karlien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s