1 september

 

Het is ondertussen wel al 4 september, maar je moet weten: wij wonen hier heel ver van de beschaafde wereld, hier bliksemt het op ons dak en vooral op onze kabel als het onweert,  hier duurt het meer dan 10 dagen eer de kabelleggers de kabel kunnen komen maken..Enfin, er waren ondertussen wel spannende dingen gebeurd, zoals die 1 september: de dag dat Winand voor het eerst naar school ging. Met een mooi pakketje zelfgemaakte onderbroekjes in zijn tasje:

 

(die hij uiteraard niet nodig had, hij is proper, droog, potjesgetraind! Maar ook wel een beetje te koppig om op die wc’tjes op school te willen gaan, maar hey, als zijn broek maar droog blijft he?)

 

En de grote zoon, die is nog nét klein genoeg om ‘mama-maakt-mijn-kleren’ aan te willen doen. Meer nog: hij is er fier op dat zijn t-shirt van dezelfde stof gemaakt is als de onderbroeken van zijn kleine broer. Hoe schattig kunt ge zijn?

17 gedachtes over “1 september

 1. Katrien zegt:

  Korte broek en laarzen, toch ook altijd een heerlijke combinatie, vind ik.
  Hoewel die zelfgemaakte onderbroekskes wel op de eerste plaats komen.
  Maar ik vermoed dat de oudste daar niet meer mee naar school wil? 😉

  Like

 2. hilde zegt:

  @riet: ja echt, dat is zoals kinderen die leren fietsen, eerst heb je veel hoop en geduld. Dan slaat het om in frustratie en willen opgeven (en een boos kind), en dan ineens, als je het niet meer verwacht, dan kunnen ze het ineens 😉

  Like

 3. Nele84 zegt:

  Ik vind dat tshirt keitof. En ook eens wat anders met die bruine mouwen en bruine achterkant. Dat is ook (dure)stof-sparend, ik ga dat onthouden!
  En Winand is inderdaad uberschattig!

  Like

 4. kronova zegt:

  je zou als kind bijna in de verleiding komen niet droog te blijven want dan mag je elke keer zo’n mooi broekje aan. Vind het shirt ook mega stoer. En de zoon ook.
  je boft maar met zo’n mooi stel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s