Geel

Oh wat hou ik van geel. Ik heb geen flauw idee of het mij staat, geel, maar ik word daar zo vrolijk van.  Misschien is de tekening op de stof (van bij Vermiljoen) wat kinderlijk.  Maar als we ons zo voelen, zijn we dan niet eeuwig jong?  Het patroon van dit kleed had ik al heel lang liggen. Het komt uit een knipmode van augustus 2007, daar staat een nogal oude dame afgebeeld met het kleed met nep-zakjes op borsthoogte, en epauletten op de schouders..gruwel!  Maar verder is het patroon oké, ik heb dus enkel die 2 dinges weggelaten en de lengte aangepast.

Ik heb me laten fotograferen door mijn schoonzus. Samen hebben wij een naaiclubje. Heel privé, alleen wij twee. De enige toegelaten extra personen zijn onze jongste kinderen.  Maar omdat die van mij allemaal op school zitten, is er enkel mijn jongste nichtje die de fotosessie onveilig maakt. Het is eigenlijk wonderlijk dat ik enigzins serieus opsta.

En dan de knoopjes. In mijn knopen-grabbeldoos gevonden: oude zwarte glazen(?) knopen. Ik hoop dat die het houden in de was, het lijkt mij fragiel. Maar ze hebben waarschijnlijk al een generatie kleren meegemaakt, dan zullen ze mijn kleed ook wel overleven?

 

32 gedachtes over “Geel

  1. La fille Hella zegt:

    Maar het is helemaal niet kinderlijk 🙂 Dat is toch net super dat jij dat nog wilt dragen, het staat je heel mooi. Ik word daar zelf blij van als ik volwassen mensen op straat zie met kleurijke kleren aan. Geel staat je echt goed!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s