Bloemenkleed en krulspelden

Dat kleedje heb ik gemaakt, dat breiwerk daar ben ik een bezig, en mijn krullen, die zijn ook in de maak. Ik heb dat hier gevonden. Dat is met een elastiek rond je hoofd waarrond je je haar rond en rond draait.  Ik ga het niet opnieuw uitleggen, het is mijn uitvinding niet en zij doet dat zo goed. Het is een beetje een omgekeerde wereld: een elastiek om krullen in mijn haar te fabriceren, en de oude krulspelden misschien wel om het biaislint op te rollen?

 

Na een nacht of een dag elastiek rond je hoofd, zie je er zo uit: volledig naturel, ongekamd, zonder dure krulspelden, krultang, haardroger…gratis en snel, krullen voor de rest van de dag!

En wat is dat mooi kleinood daar aan mijn hals?

 

"Les Arts de Victoire, made in Belgium", kerstkadoo van mijn schoonbroer en -zus!

En waarom dat optutten met die krullen, dat nieuw kleedje en mijn schoonste juweel? We gaan morgen naar de AB, misschien ziet de kapitein ons dan wel zitten, zeker is dat wij om ter luidst gaan meezingen!

 

 

 

23 gedachtes over “Bloemenkleed en krulspelden

 1. Katrien zegt:

  Oh dit vind ik zooo mooi!!! Je ziet er prachtig uit in die mooie jurk. Ik was al weg van je gele hemdjurk, maar dit is echt heeeeel mooi.
  En met zo n gezellig vestje erop…mooi mooi mooi.

  Like

 2. de Oontand zegt:

  Mooi kleedje en co! Dat filmpje ken ik ook, lijkt me weer zoiets waarbij mijn haar zo in de knoop zit met die elastiek, dat ik beter de schaar bovenhaal. Maar’ ’t werkt dus blijkbaar echt! Veel plezier met de Kapitein, wij waren net te laat voor tickets (maar ‘k heb hem al wel van behoorlijk dichtbij meegemaakt, ha!)

  Like

 3. mevr. Snoeshaan zegt:

  Die eerste foto doet me glimlachen, als kind zat ik altijd zo. Ik kreeg dan vaak rare blikken, blijkbaar moet je daar lenig voor zijn en is het heel speciaal. Dit is de eerste foto die niet van mezelf is waar iemand zo op zit. Ik denk dat dat jurkje mij trouwens ook heel goed zou staan (oftewel: supermooi jurkje!) Je krullen zijn ook mooi!

  Like

 4. rokodil zegt:

  Wat een mooi kleedje en wat zal dat weer een tof truitje worden… Je lijkt ook wel in de ban van het oker, het is idd een heel mooie kleur! Heb je dat wollen truitje van de eerste foto’s ook zelf gemaakt? beeldig!

  Like

 5. mama saartje zegt:

  waar vindt gij in hemelsnaam zulke mooie tricot? Ik vind dat nooit 😦
  Mijn moeder rolde vroeger krullen in mijn haar door keukenpapier op te rollen, mijn haar er rond, en dan het uiteinde van het papier in een knoop. Vreselijk ambetant om mee te slapen, maar kom, ik had toch schoon krullen achteraf…

  Like

 6. ili zegt:

  Prachtig !!
  hopelijk hebt ge veel plezier beleefd !!

  we ‘vinden’ blijkbaar dezelfde dingen op het wijde internet.. die krullen had ik op 31 december ! met mijn anders zo sluik haar.. was echt héél verrast, misschien moet ik me ook maar krulspelden aanschaffen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s