Het wordt een lang weekend…

Het gaat een lang weekend worden. Een weekend zonder kindertjes.  Geen blote lijfjes inzepen, geen geduldige dochtertjes die hun bad-beurt afwachten, geen nageltjes knippen, geen verhaaltje voorlezen waarbij ze allemaal op mijn schoot willen zitten om de prentjes van nog dichterbij te kunnen zien, ik ga het allemaal missen dit weekend…het gaat een heel lang weekend worden…

…maar ik ga mij wel amuseren. Met 4 vriendinnen op stap, een heel weekend lang, 2 nachten het huis uit, voor het eerst in mijn moeder-bestaan!

22 gedachtes over “Het wordt een lang weekend…

 1. Griet zegt:

  Ik hoor al in de ondertoon dat het dubbel is. Je wil wel en je wil niet.
  Probeer je er over te zetten. De kids kunnen echt wel even zonder mama en je gaat veel meer genieten als je gerust  bent!

  Like

 2. Lies zegt:

  Amuseer je, kan eens goed doen zo je batterijen helemaal opladen samen met je vriendinnen kan je er daarna met zoveel meer energie weer tegen aan … tegen die moederjob!

  Like

 3. MistINGEtte zegt:

  Als ik mocht kiezen … ben ik vooral geïnteresseerd in een methode die ongeduldige zonen omtovert naar geduldige dochters. Hoh, die foto op dat opstapje, dat heb ik hier nog NOOIT gezien !! Daardoor heb ik nu en dan nood aan een momentje zonder kids ! Geniet er in elk geval van !

  Like

 4. Sieselaajn zegt:

  Laat mij raden.
  Je gaat met z'n vieren op een hotelkamer zitten.
  Daar gaat één van de vijf zich inzepen in de douche, en wachten de andere vier geduldig. Om de tijd te doden worden er al eens nagels geknipt.
  Eens iedereen gewassen is, kruipen jullie haast op elkaars schoot voor sappigheden en ander (deugddoend heerlijk) onbenulligs.

  Of ben ik de enige bij wie meiden-weekends zo lopen?
   

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s