Ik wil, ik wil…

Ik wil dat de lente begint. Ons vel kraakt en barst van de kou.  Sommigen van mijn kinderen hebben jammer genoeg mijn vel geërfd. Mijn vel dat de koude niet verdraagt.   Ik wil met blote benen in mijn rok, ik wil op blote voeten rondlopen, ik wil die muts die ik nog aan het breien ben niet meer afmaken.  Ik verlang naar lente en de zon.

18 gedachtes over “Ik wil, ik wil…

 1. JoChapeau zegt:

  Ik heb daar ook last van aan mijn handen, verschrikkelijk !  Maar als ik netjes ALTIJD mijn handschoenen aandoe als ik buiten kom, valt het allemaal wel mee … en anders wordt dat gewoon met handen met een bijna cm-dikke laag vaseline op gaan slapen …

  Like

 2. de Oontand zegt:

  Ik wil ik wil ik wil ook! Mijn handen kunnen  ook niet tegen kou, maar vooral mijn gemoed kan niet tegen te lange winters. En ik wil ik wil ik wil ook zon tijdens mijn eerste maanden met mijn babietje!  

  Like

 3. la merlette blanche zegt:

  Ah, om nog te reageren op je vraag ivm het giletje: ik weet niet of hetzelfde patroon in grotere maten bestaat. Maar op Ravelry staan er wel een paar… je kan op leeftijd zoeken.
  Trouwens, al (pure) kokosolie geprobeerd? Ik heb het mijn schoonzus ook eens aangeraden, voor haar droge huid en lichte eczema (ook in haar gezicht), en bij haar heeft het heel goed geholpen…

  Like

 4. Joppe zegt:

  Epaderm-crème al geprobeerd? Beste wat ik ooit al had. Hilde ik ben juf en als ik ga zwemmen met mijn klas zou het dan kunnen dat ik daar jouw dochter zag? De jas en laarzen meende ik al te hekennen op de vorige foto.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s