Tantehilde schrijft een boek!

Het contract is ondertekend, het is écht, het gaat gebeuren..Tantehilde schrijft een boek.   Een boek over poppen en poppenkleedjes maken, over hoe je dat moet doen, met , stap-voor-stap uitleg en patronen, tips en veel foto's, 128blz lang..

 

In december kondigde ik aan dat ik een tijdje geen bestellingen van poppen meer aannam. Ik moest de poppen even laten bezinken, opnieuw inspiratie opdoen, het even aan de kant leggen. Maar kijk..toen kwam Standaard Uitgeverij met de vraag of ik een boek wou maken en die kans heb ik met beide handen genomen. Ik vind het allemaal heel spannend, mijn hoofd barst opnieuw van de ideeën en energie.

En dankzij dat boek vlieg ik er weer in. Je kan dus weer poppen bestellen en ik zal die met veel liefde en overgave maken, maar er hangt een voorwaarde aan vast. De poppen en de kleedjes die ik onderweg -schrijvende aan het boek- zal maken, heb ik nodig voor de handleidingen en foto's. Bijgevolg kunnen de poppen mijn veilige atelier pas verlaten op het moment dat het boek helemaal klaar is. En dat is gepland voor najaar 2012. Wie dus veel geduld heeft, kan een pop bestellen, en ziet zijn/haar pop misschien wel vereeuwigd in het poppenhandboek van tantehilde. Hoe cool zou dat niet zijn? Mail mij dus op dit splinternieuwe emailadres: hilde@tantehilde.be

Er ligt alvast een eerste bestelling klaar, iemand die al héél lang een pop wil, en er nog géén enkele gekregen heeft. Daar zal ik eens snel werk van maken!

35 gedachtes over “Tantehilde schrijft een boek!

 1. Lien zegt:

  Och wat prachtig! Van harte gefeliciteerd!!!!! Daar mag je ontzettend trots op zijn!!!! Ik wens je heel veel inspiratie en energie toe om je boek mee te kunnen vullen!!!!! Super!!!!!!!!!!!!

  Like

 2. Wapiti zegt:

  Een boek!!!!! Geweldig!!! Proficiat!
  Wij zullen moeten gaan sparen : plankenruimte om de boeken van de blogmadammen uit te stallen en centen om al dat fraais aan te kopen en de ideeën uit te voeren!

  Like

 3. Polkadotjes zegt:

  SU is goed bezig mijn gedacht. Al dat talent dat die aan het inlijven zijn.
  Dat wordt een kostelijk jaar voor mijn portemonnee ;).
  Proficiat Tante Hilde. Nice job! Veel plezier met de creatie. Heb jij ook een fotografisch talent aan je zij?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s