De wandeling en de nieuwe jas.

  

 

Een jasje voor Winand waar alles aanzit wat eraan moet zitten. De kleuren zijn van het juiste merk (volgens de zonen). Net warm genoeg met fleece als voering, een litsje bovenaan om geen rits-krassen in je hals te krijgen, een lintje binnenin om aan de kapstok te hangen, zakken in de zijnaad om uw pollekes in te steken en tegelijk uw tranen af te kuisen. Het patroon komt uit de Knippie 4/2011, de stof is spons en komt van Stoere jongensstoffen.nl

 

 

 

Het laten doorlopen van zo een patroontekening, daar ben ik eerlijk gezegd te gierig en vooral te lui voor…excuses he..

En de pudding?

..die was op toen we thuiskwamen..of toch 3 minuten later. Ze was niet te zout en niet te zoet. Ze was precies goed.

17 gedachtes over “De wandeling en de nieuwe jas.

  1. Villa speelmama zegt:

    Mooie jas!  Die handjes in de zakken om de traantjes weg te kuisen zijn o zo herkenbaar!  ๐Ÿ™‚  Het was me nog niet opgevallen dat de tractors niet doorliepen.  Het ziet er zacht uit, en warm.  Heerlijk, spons!

    Like

  2. MultiVroon zegt:

    He, wat lief en stoer tegelijk. Dat heeft mijn schatje nog niet ontdekt, van die handjes. Net nog te jong voor? Moet ik snel voor haar ook maar zo'n zacht jasje maken denk ik! (na alle andere plannen en bezigheden natuurlijk ๐Ÿ˜ฆ )

    Like

  3. froeliesjes zegt:

    Zalig jasje. En een zalig stofje! Dat is van Metsola, hé? Mijn zoon heeft een longsleeve en T-shirt in die stof. Niet zelfgemaakt, hoor. Gewoon gekocht in de online winkel. ๐Ÿ˜€ Zal hem deze jas maar niet tonen of ik mag ook de naaimachine bovenhalen. 

    Like

Plaats een reactie