Workshop

 

Ik ben een beetje laat met mijn aankondiging, want de inschrijvingen zijn al volop aan de gang: Ik geef voor het eerst een workshop poppenmaken. Het gaat door op 23 september van 13 tot 17u tijdens de eerste Maakdag ristretto.

De hele dag lang zijn er in het Miat in Gent workshops te volgen, van naaien tot fotografie, kokenetentje of schminksessies.

Die dag leer ik je een pop maken zoals je hierboven op de foto ziet: een meisje met langekousenbenen, en een bloem in haar haar. Ik breng voor iedereen genoeg huidskleurstof en haarkleurstof mee, zodat je alleen de kleur van het kleedje zelf moet meebrengen. Meer informatie vind je op de link hierboven. Ik breng die dag ook een schrift mee en als je die dag in voorverkoop een boek wil bestellen bij mij, dan kan dat. Dan noteer ik je naam en adres én je persoonlijke boodschap die ik dan in mijn schoonste letters overpen in jouw exemplaar en ik stuur je dan nadien de boek op met de post.

Kan je er in Gent niet bijzijn, en wil je toch graag een gesigneerd boek? Dat kan ook. Ik laat je tijdig weten waar en wanneer ik signeersessies doen, of hoe je een boek bij mij kan bestellen!

6 gedachtes over “Workshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s