Keukenschort

Kado nummer 3: een keukenschort en het boek van Dorien Knockaert 'Goed eten' , want we moeten allemaal beginnen na te denken over wat we eten.

Oh en oh, die schort, daar ben ik zelf nu wel een beetje jaloers op, maar gelukkig heb ik er zelf zo eentje. De schort is een patroon van Sew Liberated, de stofjes van bij Bambiblauw.   (met grote dank voor de snelle service!). Zo een vrouwelijk model, de ene kant vrolijk uitbundig, de andere kant effen. Die kleuren van de schort en het boek, dat past gewoon bij elkaar!  mintgroen

Het boek ‘Goed eten’ kan ik jullie allemaal warm aanbevelen. Het is een kookboek dat eigenlijk geen kookboek is. Er staan 50 vegetarische recepten in, maar het is vooral een soort dagboek, een zoektocht naar eerlijk eten. Het ligt bij mij – eerlijk waar, en Dorien kan dat zelf bevestigen – als leesboek op mijn nachtkastje. Al verhuist het ook wel regelmatig naar de keuken. Met Mmmmm, samosa’s als mijn lievelingsgerecht, mmmm!

8 gedachtes over “Keukenschort

  1. les quatre mères zegt:

    Grappig, hier lag het ook op mijn nachtkastje. Ik las het als was het een triller waarbij je niet kunt stoppen met lezen tot diep in de nacht. Er had eigenlijk voor iedereen een exemplaar van dat boek onder de kerstboom moeten liggen, vind ik.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s