Micha en Tom

 

Een popje voor Micha, die denk ik ondertussen al wel een hele collectie tantehildepoppen bij elkaar heeft. Maar deze keer is het eentje helemaal naar haar eigen wensen. Met een strikje in haar lange blonde haartjes, een overgooier (die ze dubbel kan dragen), een bijpassende schoenen, een roos onderbroekje en een witte jas met bontkraagje. Dat is uiteraard nepbond. Ik kreeg het tot mijn grote geluk van iemand die gruwelde van de bontkraag aan haar nieuwe jas. Ja, en zo spaar je vanalles in je stofkast op, van losgeknoopte bontkraagjes, tot te kleine pijamatjes die dan poppenonderbroekjes worden.

Den Tom is haar grote broer en die kreeg een jeansbroek uit stuk afgeknipte jeanspijp. Want de restjes van ingekorte broeken worden hier volledige poppenbroeken. En nee, Tom speelt niet meer met blokken, Tom moet blokken.

Ah en nog niets: ik trukeer niks met die katten. Die lopen in feite gewoon altijd in de weg als ik een foto wil maken. Dus als ze dat zo graag willen, dan zet ik ze maar mee op de blog.

7 gedachtes over “Micha en Tom

  1. marmarel zegt:

    Zo leuk, al die verschillende poppen, ieder is weer anders! Al lang ben ik een bewonderaar van je poppen en eind vorig jaar heb ik je boek gekocht. Eindelijk is het ervan gekomen zelf mijn eerste echte Tante Hilde-pop te maken!
    Als je nieuwsgierig bent naar het verhaal, is hier een linkje naar mijn blog. Heb je niet ergens een foto-galerij? Ik kan je niet mailen, omdat ik iets niet op mijn computer heb, Outlook 2003 ofzoiets.
    http://marmarel.blogspot.nl/2013/03/hier-ben-ik-dan-een-echt-dametje.html

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s