Winand in het deftig

Het kwam de bruidegom, de peter van Winand,  ter ore dat zijn bruid en haar metekind een gelijkaardig kleed hadden.  En omdat ik de naaister van de familie ben, kreeg ik de primeur om zijn handgemaakt kostuum te zien. “Zou het niet tof zijn als je voor Winand een gelijkaardige broek als ik zou vinden?” vroeg de bruidegom. Ja, zoiets moet je de naaister van de familie geen twee keer zeggen.

kevin3

Mijn zoontje is allergisch aan knopen, broeken met gulpen en hemdjes zijn dus uit den boze. Een broek met elastiek in de taille en een polo-shirt zonder knopen moest het worden. De patronen van zonen09 bieden deze mogelijkheden voor moeilijk te kleden jongens. De broek Cisse had ik eerder in het voorjaar gemaakt en bleek Winands’ lievelingbroek te zijn. Het shirt Charlie had ik ook al eerder gemaakt, maar in t-shirt vorm ipv met een kraag. Dat bleek ook een topper te zijn.

kevin9

Laat je niet misleiden, Winand was wel degelijk graag aanwezig op het feest en vond zijn kledij de max. Hij wou alleen niet op de foto.

kevin1

2 gedachtes over “Winand in het deftig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s