Wie is tantehilde?

Tantehilde  woont met haar man en 5 kinderen op een grote boerderij, waar ze schapen houdt en geiten melkt. Als het goed weer is, vind je haar buiten in de moestuin. Bij slecht weer bakt ze, naait en breit ze. Tantehilde maakt poppen op bestelling, geeft workshops en schreef 2 boeken: De poppen van Tantehilde en De 10 koekjes van Felicia.

12 gedachtes over “Wie is tantehilde?

 1. Peggy zegt:

  Ik ben het helemaal met mama lieveheersbeestje eens! Buiten dat ik 1 lieve vriendin heb die lekker creatief is met fimo, ken ik helaas niemand in mijn omgeving die net zo verslaafd is aan freubelen als moi!

  Ik ben overigens zwaar verliefd op je gebreide mutsjes!! Super!

  Like

 2. Greta zegt:

  Dag Hilde,

  Nu moet ik het toch even kwijt, ik denk het nl. zo dikwijls. Waar o waar haal je de tijd vandaan om al dat moois te maken? Wat is jouw geheim? Hoe organiseer je het?

  Met vriendelijke groet, Greta Krijgsman. (moeder van twee kids van 9 en een van drie die regelmatig op je blog kijkt ter inspiratie, thanx!)

  Like

 3. hilde zegt:

  @Greta: het geheim? Ik neem mijn huishouden niet zo nauw, kuisen, was, strijk dat gaat allemaal in een ijzig snel tempo en allemaal niet zo nauwkeurig. De kinderen zijn nog klein, dus die vliegen vroeg hun bedjes in, man is altijd aan het werk, dus ik heb ’s avonds alle tijd voor mijn naaimachine. Breien doe ik in de trein op weg naar en van het werk…

  Like

 4. Martine zegt:

  Hallo,

  Ik volg deze blog nog niet zo lang en zag vandaag de mooie foto’s van je jongste zoontje. Wat lijkt hij erg op mijn jongste zoontje ! Hij wordt in november 2 jaar.
  We hebben ook 5 kindjes, oudste ( 7 j ) en jongste zijn jongetjes en ertussen 3 meisjes ( 6 j, 5 j en 3,5 j )
  Leuk jullie zo te kunnen volgen !

  Like

 5. ili zegt:

  ik heb je gespot op de trein .. denk ik.. bezig aan een net-tasje ..
  wat is de wereld klein 😉

  zij – die de hele tijd piepte om te zien hoe je het deed –

  Like

 6. tine zegt:

  Ik ben moeder van 4 en ook in het bezit van een naaimachine maar helaas, die tijd, daar ontbreekt het me vaak aan. Heb je website ontdekt via Sanne Vanhellemont en zag jullie ook op stiel en stijl in Leuven, prachtig, die poppetjes! En jullie zagen er zelf ook geweldig uit met die mooie jurken! Ongetwijfeld heb je die ook zelf gemaakt. Heb je daar nog een patroon van? Heb veel zin om er weer tijd in te steken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s